Vennskap = Bruk og kast

Jeg fikk ei venninne i svangerskapet med min sønn, eneste grunnen for at hun ble venn med meg var fordi en kompis av min tvilling sa til hun at han trodde jeg var ensom og trengte ei venninne som var i samme situasjon. Uansett, jeg ble god venn med hun og fortalte alt mellom himmel og jord fordi jeg stolte på henne! Hun begynte å si stygge ting til min samboer om meg og stygge ting om samboer til meg.

Etter fødselen fikk jeg beskjed om at jeg ikke var en god nok mor for min lille sønn av henne mens hun holdt fast sitt eget barn for å tvinge i henne grøt. Jeg var usikker og redd for alt jeg gjorde og selv om jeg gikk igjennom en skikkelig vanskelig fødsel så gjorde ikke hun noe bedre. Ofte følte jeg meg som den dritt ungen når jeg hørte om alt det gale jeg gjorde med min lille sønn. 

Tiden gikk og hun fikk seg en ny type etter hun var sammen med en voldelige person. Hun ble gravid og var dårlige, slet med å sove osv. Jeg brukte tiden min til henne for å bevise at jeg er en god venninne. Jeg handlet for henne, bringe/hentet eldste barnet hennes til barnehagen, var med på ultralyd og laget babyshower for henne. Etter fødselen hjalp jeg til med ammingen siden jeg husker hvordan jeg gjorde det med min sønn som funket i lang tid uten at jeg fikk et eneste skrubbsår på nippelen. Etter en stund sluttet hun å amme fordi hun skulle begynne å røyke igjen som hun gjorde igjennom halve svangerskapet. Etter en stund ble jeg invitert til drikkehelg noe jeg fint takket nei til fordi jeg ikke likte tanken med å vær vekke fra min sønn på 2 år så lenge om gangen. Hun ble sint fordi jeg ikke prøvde å få barnevakt og mente jeg hadde hatt det godt med litt festing. Vell, Jeg hadde vell hatt godt med festing, men jeg var ganske klar på at jeg synes ikke noe om at hun skulle forlate datteren hennes på 3 uker i en hel helg FORDI hun skulle drikke seg dritas og vær utro mot sin samboer.

Vi snakket ikke på en stund før jeg spurte hvordan hun hadde det og hva hun skulle gjøre en fredagskveld 2 uker etter drikkehelga. Fikk til svar " skal ut å drikke!". Jeg svarte som vanligt " Å! så kjekt!" for jeg ikke gadd å vise hva jeg mente. Fikk tilsvar " Noe du ikke vil!" svarte fint tilbake " Nei, Jeg har vell ikke lyst til det da". 

Hun hadde lovet meg å være gudmor for minste datteren hennes. Hun valgte en annen nå fordi hun mente det at hun kunne passe bedre på sitt barn fordi hun hadde ei datter på 5 år isteden for jeg som har en sønn på 2 som KUNNE bli sjalu på en så liten baby. Jeg måtte le litt når jeg fikk den beskjeden fordi min sønn er lite sjalu av seg samtidig som han er veldig glad i små barn. 

Jeg har ikke snakket med henne på snart 2 måneder fordi jeg følte meg tilslutt som en kasteball. Enten var jeg en idiot og ikke kunne en dritt ellers var jeg verdens bestevenn. For øyeblikket går hun rundt å snakke stygt om meg til venninnene sine for at hun skal føle seg litt bedre selv om hun ikke er den skarpeste kniven i skuffen.. 

I går var jeg sterk nok til å slette henne på facebook da jeg ikke klarer mer å vær i hennes liv. Heldigvis har jeg en mann, familie og andre gode venninner som støtter meg mer enn gjerne når det kommer til den situasjonen. 

En ting jeg har lært i denne situasjonen er at jeg skal stole mer på meg selv når det gjelder morsrollen fordi jeg blir fortalt av min egen sønn opp til flere ganger dagen at han elsker meg. Han sier klart og tydelig " Mamma, jeg elsker deg!" eller "Du er best mamma!" 

Har også lært at jeg ikke skal vær venner med noen som snakker stygt om meg til andre. eller snakker stygt til meg om andre...

Ikke bevis noe for noen, vær heller glad for de som er stolt over deg for den du er. :)

God klem Phepsi <3

Bilderesultat for venner er som truser

 //google.no

#vennskap #utro #mamma #kjærlighet #gravid #usikker #trist #venner #festing #party #Ekte #uvenner #lei #venn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-Phepsi

-Phepsi

21, Stavanger

Jeg er ei ung mor som skriver om min hverdag og mine tanker. Lykken til å skrive er ikke alltid hos meg derfor kan det gå dager uten noe som helst. Her finner dere middagstips, bakeoppskrifter, tanker, meninger, hverdagen generelt.

Kategorier

Arkiv

hits