HVA i helvete skjer med Norge for tiden!!?

Jeg ser at Norge legger seg langflate for utlendingene. Vi glemmer mer og mer tradisjonene. Vi prøver å gjør de muslimske folket fornøyd når de skal bosette seg her.

Jeg vil ta opp en sak om frisørsaken som har skjedd på klepp. Ei dame som heter Merethe har satt opp en frisørsalong. Hun eier denne frisørsalongen og bestemmer fult og helt over salongen. Så kom en norsk muslim som hadde gått øve til muslimsk tro 2-3 uker FØR dette skjedde. Hun muslimske damen skulle inn for å spør hvor mye det kostet å klippe håret og stripe det. Merethe sendte hun ut døren igjen fordi hun ikke liker hijab og den muslimske tro. Den norske "muslimske" damen anmeldte dette her. Dette tok selvsagt staten opp og begynte med rettsaker på det ene og det andre. De STØTTER hun muslimske damen fordi de er redde for å bli kalt rasister. Hadde det skjedd med kristendom eller hvite mennesker hadde det ikke skjedd noe rettsak eller noe. Merethe eie denne frisørsalongen, men hun får ikke lovt å bestemme over sin egen salong om hvem hun skal klippe eller ikke. Er egentlig dette greit? Eier hun ikke frisørsalongen? Får hun ikke lov til å bestemme over sin egen salong?

Norge bruker mange tusen kanskje millioner på dette her dritten av sak av våres skattepenger. De skattepengene som kan brukes på bedre veier, bedre sykehus, skole, barnehager osv. Isdetenfor.

I koranen står det at muslimske damer ikke skal ta av seg hijab på offentlig sted. Det står også i koranen at kvinner ikke skal klippe seg på håret. Det står også i koranen at kvinner skal dekke seg til. ALT dette her blir brutt av henne hvis hun faktisk klippe håret eller stripe det eller noe.

Jeg føler at denne "muslimske" kvinnen gjør dette for tull. For å finne ut av hvor langt hun kan komme i rettsak mot Merethe, og mest sannsynlig se hvor langt Norge går for denne drittsaken. Det er intressant å se at Norge er en gjeng med pingler. HVA i HELVETE har skjedd med Norge? Hvor er de gode gamle norske tro? Hvor ble det av Norge som folk sloss for 200 år siden?

 

RASIST= Er en person som missliker eller ikke stoler på andre raser, og normalt sett mener er bedre enn alle andre raser. Religion er IKKE rasisme eller rase, men er en sett med Ideer og trosretning. Ideer har ingen rett på noen form for beskyttelse. Gode ideer trenger ikke sensurering som sånn dårlige ideer gjør. 

Jeg bryr meg fint lite om hvilken religion folk har, men jeg har et lite problem når de begynne å påtvinge religionen på meg eller prøve å endre den norske stat som de har drevet med i det siste og lykkes med.

Husk! Hadde en kristen blitt kastet ut av en frisørsalong hadde staten ALDRI brukt flere tusen for en rettsak. Selv om Norge egentlig er mer knyttet opp mot kristendommen enn islam, eller en annen trosretning.

Hvorfor skal kristne tåle mer enn islamske? Hvorfor skal hvite personer tåle mer enn svarte personer. For så vidt jeg vet er alle like på innsiden selv om du er muslim, kristen, hindu, svart eller hvit.

Dette er min mening.

 

Bilderesultat for scared of islam

//google.no

-Phepsii

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-Phepsi

-Phepsi

21, Stavanger

Jeg er ei ung mor som skriver om min hverdag og mine tanker. Lykken til å skrive er ikke alltid hos meg derfor kan det gå dager uten noe som helst. Her finner dere middagstips, bakeoppskrifter, tanker, meninger, hverdagen generelt.

Kategorier

Arkiv

hits