Typisk meg!

Siden jeg opprettet en ny blogg med mye bedre navn for at de aller fleste skal klare å huske bloggadressen. Jeg skal starte først med hva som er typisk meg? Hva er jeg redd for? hva jeg elsker osv..

1) Veps! Jeg takler ikke å vær i samme rom som veps. Flere ler av at jeg er livredd for veps, men jeg har gode grunner for det også. Jeg nekter å gå til psykolog bare fordi jeg er redd det ekle krypet som stikker bare du ser på de...

2) Sol! Jeg skal komme med en syk fakta.. Jeg har faktisk ALDRI vært solbrent. Har ikke brukt solkrem siden min mor tvang meg til å bruke det når jeg var liten. Blir bare brun selv om jeg har norske foreldre og besteforeldre på begge sider. Jeg blir så fort brun at folk spør om jeg kommer fra østen og snakker engelsk til meg! Husker en spesiell opplevelse jeg hadde på barneskolen der gymlæreren snakket engelsk til meg i flere uker før jeg innså at han trodde at jeg var fra et annet land. 

3) HÆ?! ALLEREDE? de ordene der sier jeg ofte. Jeg føler at det var i går jeg kom ut av ungdomskolen og nå er jeg nesten ferdig med videregående som forøvrig tok meg 5 år. TIDEN går så innmari fort å håper at det ikke er bare meg som føler det. 

4)Venner... Etter jeg ble mamma har jeg fort funnet ut hvem som er mine ekte venner og hvem som faktisk er falske.. for å si det mildt.. Jeg har bare ei venninne som er der for meg i tykt og tynt.. Hvis du vil kan du ta kontakt i kommentarfeltet hvis du bor i eller rundt Stavanger.. 

5) Godhjerte! Jeg har alltid hørt fra alle at jeg er godhjerte? ja kanskje jeg er det av den grunn at jeg har blitt mye mobbet oppigjennom barneskolen og ungdomskolen. Det har fått meg til å bli den jeg er i dag. jeg trøster de som ikke har det bra og støtter de som trenger det meste selv om jeg ikke får like mye igjen av det. Jeg får vondt bare noen gråter..

Dette er 5 typiske ting om meg da!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-Phepsi

-Phepsi

21, Stavanger

Jeg er ei ung mor som skriver om min hverdag og mine tanker. Lykken til å skrive er ikke alltid hos meg derfor kan det gå dager uten noe som helst. Her finner dere middagstips, bakeoppskrifter, tanker, meninger, hverdagen generelt.

Kategorier

Arkiv

hits